lunes, 28 de mayo de 2012

festa aniversari 18 anys

GRÂCIES PER AQUESTA SUPER FESTA D"ANIVERSARI

domingo, 20 de mayo de 2012

Festa aniversari escoleta

El próximo viernes 25 mayo, la escoleta cumple 18 años....y lo queremos celebrar con amigos , alumnos, exalumnos,familiares y todo aquel que quiera conocernos. Tendremos puertas abiertas de las 16h hasta las 19h,para que paséis y nos dejéis vuestra huella en un super mural que realizaremos entre todos. Os esperamos con gran alegría.

sábado, 19 de mayo de 2012

Cantamos con Jaume!!!

UEP! Va venir En Jaume Barceló a cantar a s'escoleta...ho vàrem pasar molt bé , gràcies a Jaume les seves cançons i a la participació de totes les famílies que vareu assitir, moltes gràcies a tots per aquest petits moment junts ,tant simpàtics i màgics.Una abraçada a tots

TOCAMOS, TALLER MAYO 12

lunes, 14 de mayo de 2012

UNA TARDE MUSICAL

ATENCIÓ FAMÍLIES!!! Recordau que el proper Divendres dia 18 de Maig, tenim una cita amb Jaume Barceló i la seva guitarra, farem música al pati de 16'00 a 17'00 , vos esperam a tots!!!Confirmau assistència a l'escoleta ,per favor.
Hola Famílies!encara que herem poquets , la sortida al parc va ser divertida i vàrem jugar plegats molt bé , som uns bombons!! gràcies per assistir.

domingo, 13 de mayo de 2012

TALLER, TOC,TOC... TOCAR!!!

HOLA FAMILIAS! ESTA SEMANA REALIZAREMOS UN TALLER EXPERIMENTAL DE LO QUE TOCAMOS, LO QUE SE PUEDE TOCAR ...LO QUE NO CONVIENE TOCAR , LO QUE TOCAMOS Y HACE RUIDO , EN FIN UN MONTÓN DE SENSACIONES QUE EXPERIMENTAREMOS JUNTOS.ASI PUES L@S NIÑ@S HAN DE TRAER ENTRE EL LUNES Y EL MARTES:
- UN ESPONJA SUAVE O ALGODÓN. - UN NANAS. - UN BOTELLA DE AGUA PEQUEÑA. - UNA TELA SUAVE O ÁSPERA. - UN POCO DE ARENA. GRACIAS PAPIS!!!

CAJA DE VIDA 6 "LA FAMILIA"

SETMANA DE LA FAMÍLIA

sábado, 12 de mayo de 2012

Papis y mamis clase animalets: Esta semana Jeannette, realizará para sus prácticas un taller de los sentidos( olfato, oído).Para ello necesita de vuestra cooperación. Para el lunes los niños tienen que traer cosas que hagan olor: Angela......flor, Sofia.....vainilla, María....vinagre César.....canela, Nico....peladura naranja, Irene....colonia, Alvaro......ajo, Pau.....peladura limón,Stéfano....cebolla. Todo metido en una caja o envase de cartón . Gracias por aportar vuestro granito de arena

una tarde rebozada

lunes, 7 de mayo de 2012

Papis i mamis classe animalets: Aquesta setmana jugarem a fer coses amb el color verd, Necessitam que els nin@s duguin un objecte de color verd, per la nostra cistella. Dijous han de dur una fruita o verdura, per poder fer un super berenar verd i qualque coseta més. Llista : Sofia....poma Maria....lletuga Alvaro...brocoli Irene...reÏm César...lima Nico....kiwi Angela...pebre verd Stéfano...pera gràcies Recordau que divendres 11, hi haurà, una reunió pels pares que vulguin informació, per a la inscripció a les escoles.

domingo, 6 de mayo de 2012

Recordau! dia 11 de Maig , berenam al Parc de Ses Estacions a les 16'00 hrs.Vos esperam Famílies!!!
Recordad! dia 11 de Mayo , merendamos en el Parque de Ses Estacions a las 16'00 Hrs. Os esperamos Familias!!!

PENSANDO EN MAMA

Pensant en sa Mare, vàrem realitzar una proposta de fang, amb present inclós...esperem que vos agradi, a nosaltres, com podeu observar, ens va agradar molt! una abraçada . ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Pensando en Mama, realizamos una propuesta de barro, con presente incluido...esperamos que os guste, a nosotros, como podéis observar , nos gusto mucho.Un abrazo.

CAJA DE VIDA 6." LA FAMILIA"

Hola familias! El próximo Jueves dia 10 de Mayo , podríais traer la Caja de Vida y dentro ,poner fotos de la familia ...Gracias . ``````````````````````````````````````````````` Hola Families! El proper dia 10 de maig podriau dur la Capsa de Vida amb fotos familiars dedins...Gràcies.

visita a la granja