sábado, 1 de octubre de 2016

Reflexión sobre la sobreprotección

"Un niño despierto evita el peligro porque aprende a detectarlo", diceel maestro Francesco Tonucci, cuya obra es un alegato a favor de la independencia de los chavales. Una frase que casa muy bien con el espíritu de un transgresor y divertido libro que me envió en junio Juan, de la pequeña editorial Litera: 50 cosas peligrosas (que deberías dejar hacer a tus hijos).

Estimades famílies! i si obrim un espai de reflexió ,on podem expresar les nostres opinions damunts de diferents articles sobre educació?, aquí tenim un exemple, podeu comentar-ho. Anim!!!

3 comentarios:

  1. Molt interessant. A vegades és difícil saber quin ha de ser el límit, ja que els hem de donar l'oportunitat de caure per aprendre a aixexar-se

    ResponderEliminar
  2. Molt interessant. A vegades és difícil saber quin ha de ser el límit, ja que els hem de donar l'oportunitat de caure per aprendre a aixexar-se

    ResponderEliminar
  3. Tens raó, a més a certes edats tempranes el començar a gestionar aquest punts ens costan una mica, hem de recordar tenir sentit comú i deixar fer lo que sigui adequat per cada edat, les families i les educadores esteim en un constant moment de canvis, evolucions i refexions, per poder actuar convenientment,Gràcies per participar.

    ResponderEliminar